3 kasulikku nippi, kuidas koera käpad ülikiiresti porist puhtaks saada

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Poriste ilmade saabumine valmistab koeraomanikele parajat peavalu, sest koera käppasid tuleb taaskord päevas mitu korda pesema hakata. Meie elutempo on aga sageli kiire ning siin on kolm head nippi, kuidas seda võimalikult kiiresti ja mugavalt teha.

1. Saapad on poriste käppade vastu kõige lihtsam lahendus. Need kaitsevad koera käppasid ka linnatänavatel leiduva ohtliku soola eest. Saabastega harjumine võib küll aega võtta, kuid see tasub end kuhjaga ära.

2. Niisked salvrätikud on väärt abimehed koera käppade kiireks puhastamiseks nii kodus kui ka reisil olles. Tasub aga meeles pidada, et inimestele mõeldud niisked salvrätikud koerte nahaga ei sobi, kuna nende pH tase on erinev. Seega tuleks soetada spetsiaalselt koertele mõeldud puhastuslapid, mida leiab lemmikloomakauplustest.

3. Kaasaskantav käpapuhastaja. TikTokis kiidavad paljud koeraomanikud ainulaadset toodet nimega MudBuster, mida võib kutsuda ka kaasaskantavaks käpapuhastajaks. Toote kasutamiseks on vaja sellesse lisada vaid vett ja veidi koerašampooni ning seejärel asetada koera käpad ükshaaval topsikujulisse puhastajasse, mille sees on pehmed harjased, mis justkui võluväel käppade küljest mustuse eemaldavad. Toodet müüakse Amazonis ning Saksa omas maksab see veidi üle 25 euro.

@dailypaws Muddy paws be gone! ❌ #dogproblems #dogproducts #petproducts #muddypaws #tiktokmademebuyit ♬ original sound - Daily Paws

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles