Venus Williamsi armastatud lemmik on juba 16aastane: mis on tema pikaealisuse saladus?

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Venus Williams
Venus Williams Foto: Evan Agostini / Scanpix

Tennisist Venus Williamsi armastatuim lemmikloom on Havanna bichon Harry, kes on tema kõrval olnud juba 16 aastat.

Williams rääkis eksklusiivses intervjuus ajakirjale PEOPLE, et koera heaolu on tema suurim prioriteet. Sellega seoses lõi naine hiljuti käed ka Purina Pro Planiga, et suurendada teistegi koeraomanike teadlikkust sellest, kui oluline on pakkuda oma lemmikule kvaliteetset toitu ning võimalusi aktiivseteks tegevusteks ja liikumiseks.

Tennisist usub, et just kvaliteetne toit on paljuski kaasa aidanud sellele, et tema koer Harry on hoolimata kõrgest heast terve ja õnnelik. «Olen väga kirglik koeraomanik ning koer on mu elus kõige tähtsamal kohal,» sõnas ta.

Williamsi ja Pro Plani koostöö hõlmab iganädalasi väljakutseid, mis kutsuvad lemmikloomaomanikke üles oma koertega veedetud aktiivseid minuteid registreerima. Iga kogutud miljoni minuti eest annetab Pro Plan 15 000 dollarit mittetulundusühingule Athletes for Animals, mis tegeleb kodutute loomade heaolu tagamisega.

Williamsi sõnul ei plaaninud ta koera võtmist sugugi pikalt ette, vaid see juhtus väga spontaanselt. «Ma lihtsalt nägin teda ühel päeval ja kohe teadsin, et teda tahan,» meenutas ta.

Koer on Venusega alati kõikjal kaasas – nii trennides, kontoris kui ka reisidel, kus koerale meeldib kaasa kulgeda mõnusas seljakotis. Tennisepallidest või üldse pallidest ei ole Harry aga sugugi nii vaimustuses kui tema perenaine – koer eelistab pigem pehmeid ja näritavaid mänguasju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles