PAANIKA ELUTOAS Uudishimulik haigur tekitas naise kodus enneolematu kaose

Mona Lii Konnapere
, koostööpartner
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Naine sai kodus šokeeriva üllatuse osaliseks, kui tema elamisse tungis sisse suur haigur. Sulelise toast välja saamine võttis omajagu aega ning selle aja jooksul jõudis lind korraliku segaduse korraldada. 

TikToki postitatud populaarses videos näitab naine, kuidas suur lind keset elutuba seisab, samal ajal kui paanikas pere lindu toast välja üritab ajada. Pika terava nokaga lind on naisele hirmutav ning videos nähtud haigur tekitab elutoas suure kaose, sest kimbatuses lind oksendab vaibale terve kala. 

Naine selgitab järgmises videos, et kuigi paljud kommenteerijad olid tema valjust häälest ja agressiivsest suhtumisest häiritud, ei osanud ta sellel hetkel kuidagi paremini käituda. Haigur jättis riiulitele väljaheiteid ning üritas naise sõnul rünnata nii teda kui tema koeri. Linnu toast välja meelitamine võttis väga kaua aega ning pärast pooletunnist avastamist otsustas uudishimulik haigur lõpuks taas õue liikuda. 

Linnu ebameeldivalt tuppa toodud kala oli aga pere oma. Video filminud naine tutvustas hiljem teistes videotes maja taga kuldkalu täis tiiki, millest näljane haigur endale süüa otsis. Selle teo üle tundis ta eriti suurt kurbust, sest kalad on nii talle kui tema elukaaslasele väga olulised. 

Kõige enam hämmastab naist asjaolu, et haigur tuppa pääses. Lind jõudis elutuppa läbi rõduukse, mis oli lahti selleks, et pere koerad õue saaksid minna. Kuna pere elab Ameerikas, Texase osariigi linnas Dallases, on suur mõistatus see, kuidas lind sellesse piirkonda oli sattunud. Haigrud on enamasti veelinnud ja elavad suurte veekogude läheduses. Naine aga teab, et Dallases on linde segavaid inimesi väga palju ning veekogusid peaaegu ei olegi. 

@ac_in_asana Ever walk into your lving room to find a giant pterodactyl on your couch throwing up one of your fish? Where the hell am I? . . . . ##blueheron##heron##birdsoftiktok##blueheronhouse##helpme##fyp##sendprayers##sendhelp##911##attacked##koipond##koipondlife##koipondowners##birdtok##birdattack##scared##homesweethome##wtf ♬ original sound - AC_in_Asana
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles