VIDEO ⟩ 20 aastat tagasi varastatud alligaator leidis tee tagasi loomaaeda

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Ameerikas New Braunfelsis toodi Animal World & Snake Farmi loomaaeda tagasi alligaator, kes sealt 20 aastat tagasi kaduma läks. Arvatakse, et alligaatori varastas loomaaias vabatahtlikuna töötanud inimene, kes soovis roomajat endale lemmikloomaks.

Ametnikud teatasid, et möödunud nädalal jõudis Texase loomaaeda tagasi kaks aastakümmet tagasi varastatud ja lemmikloomana peetud alligaator.

Loom leiti juhuslikult, kui üks ametnik uuris võimaliku jahipidamise kohta. Ta tegi kohustuslikku ringi, küsides naabritelt, kas nad on selles piirkonnas midagi näinud või kuulnud ning just siis «komistas» ta ühel kinnistul alligaatori otsa.

Loomaaed teatas reedel postitatud videos, et arvatavasti varastas alligaatori inimene, kes oli aastakümneid tagasi vabatahtlikuna loomaaias töötanud. Tõenäoliselt varastas ta alligaatori muna või värskelt koorunud poja, vahendab nbcnews.com.

Loomaaeda toimetatud alligaator on töötajate sõnul oma uues elupaigas õnnelik. Teda tutvustati teistele alligaatoritele ja loom elab oma elu edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles