KALLIS ABI Kohutava haavaga kiirabisse viidud kass sai 620 eurose arve

MTÜ Pesaleidja
Copy
Sirra
Sirra Foto: Pesaleidja

Sirra on üks tore kassilaps, kel peregi juba ootamas, et saaks kassi koju viia. Oodatigi Sirra steriliseerimisest taastumist ning paranemist, kuid nagu elus ikka, tegi Murphy omad korrektuurid.

Pühapäeva hilisõhtul avastas hoiukodu perenaine, et Sirral on kõhu all haav. Esialgu paistis nagu oleks steriliseerimishaav lahti löönud ning otseloomulikult anti roheline tuli esmaabi saama minna. Kliinikus avanev vaatepilt aga lõi Pesaleidja vabatahtlikud ja ka veterinaari pahviks.

Naha pealmine kiht oli justkui rebenenud ja tilpnes väikese osaga, selle all oli suur ümmargune veritsev lihane haav ning selle keskel suur ja sügav mäda täis auk, mis ulatus rindkereni.

Vapper Sirra küsis meeletult pai veel kliinikuski ning ei näidanud valu välja grammi võrdki. Pole kahjuks reaalne, et see talle haiget ei teinud.

Sirra
Sirra Foto: Pesaleidja

Pole teada, mis põhjustas selle haava - steriliseerimisega see seotud pole ning kuskile kinni jäämisega ja rebenemisega samuti mitte. Ainus loogiline seletus on, et miski on seal sees vohanud nii, et tekkis mädaabstsess ja see plahvatas. Kohutav.

Sirra pandi narkoosi ning haav puhastati ning õmmeldi ka kinni. Nüüd jätkub pikk valu- ja antibakteriaalne ravi ning siis ehk saab kass võtta kodutee jalge alla.

Sirra visiit kiirabisse läks maksma 620 eurot. Kui arvad, et saaksid vaprat Sirrat pisutki aidata, siis toeta teda annetusega. Vaata selle kohta rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles