Eksinud koerake sõitis taksos 160 kilomeetrit jänest

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Ralph sai eksinuna pikalt taksoga sõita
Ralph sai eksinuna pikalt taksoga sõita Foto: Georgia Crewe / SWNS

3-aastane pruun karvakera Ralph veetis hiljuti hirmus väsitava päeva, kui ta ennast jalutuskäigul rihma küljest lahti pusis ja kogemata ära eksis. 

Ralphi perenaine lobises hommikusel jalutuskäigul korraks teise koeraomanikuga, kui vilgas koerake järsku silmapiirilt kadunud oli. Ei aidanud hüüdmine ega vilistamine, koer oli jäljetult kadunud. Ka kolm tundi kestnud otsingud koos appi tulnud kohalikega ei andnud tulemusi. 

Hiljem selgus, et koer oli teinud 160 kilomeetrise taksosõidu lennujaama ja tagasi. Kohalik perekond oli läinud puhkusereisile ja taksosse, mis neid lennujaama pidi viima, hüppas sooja ka ei keegi muu kui Ralph. «Tal oli külm, aga kuna tal ei olnud pererahva kontaktandmeid kaelarihma küljes, ei osanud ma temaga ka muud teha, kui lasta tal autos olla,» pajatas taksojuht. Vahepeal olid Ralphi fotod koos kuulutusega kadunud koerast sotsiaalmeediasse jõudnud ning sedakaudu sai sohver ka teada, kuhu eksinud loomake viia. 

Ralph
Ralph Foto: Georgia Crewe / SWNS / Scanpix

Rõõmu kojujõudnud rändurist oli muidugi palju. Perenaine Georgia Crewe sõnul on koer talle ilmatuma tähtis ning ei suuda isegi ette kujutada elu ilma temata. «Ta on minu laps,» ütles ta. «Ta on üliintelligentne ja mul on ääretult hea meel, et ta on elus, terve ja tagasi kodus.» 

Naise sõnul pole varem midagi sellist juhtunud, et koerake ära kaoks. Kuid lubas nüüd Ralphi kaelarihmale paigutada graveeritud plaadikese enda ja koera andmetega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles