VIDEO Auto kapoti all põõnanud madu tegi perele elu metsikuima sõidu

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Foto: Video kuvatõmmis

Austraaliast Lõuna-Walesist pärit perekond taipas keset maanteed, et nende auto kapoti all on peidus roheline madu. Madu oli ilmselt kapoti all lesinud ja mootori müra peale üleas ärganud ning uuris, mis toimub.  

Madu pistis kapoti vahelt pea välja ning libises kiiruse ja tuule tõttu edasi-tagasi, nähes vaeva kapotil püsimisega. Autos kaasreisijana sõitnud Kerry plaanis kinni pidada, et reptiil saaks oma teed minna, kuid roolis olnud mees keeldus, sest oli niigi ehmunud ja hirmul. 

@kerryjenkins32 Soooo this happened! 🤬 warning! #hitchhiker #snakesoftiktok #snakeinmycar #snake #ridealong #treesnake #stuckinmycar #burnthecar ♬ original sound - Kerry Jenkins

Tuules siia-sinna õõtsuvat madu on vaadatud juba üle 68 miljoni korra. 

Perekond sõitis siiski järgmise mahasõidu juures maanteelt väiksemale teele ja peatus turvalises kohas. Madu libises küll auto alla, kuid hiljem kodus selgus, et ta siiski ei lahkunud, vaid oli end autosse mootori taha krussi kerinud.  

Kerry poeg püüdis madu välja võtta, kuid loom põgenes eemale. Kerry paduhirmunud abikaasa keeldus autole algul lähenemast ja julges seda teha alles siis, kui oli täiesti kindel, et roomajat seal enam ei ole. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles