VIDEO Ahv tegi kahetunnise koolituse järel debüüdi tätoveerijana

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Avapildil olev ahv ei ole tätoveerimises käeharjutaja
Avapildil olev ahv ei ole tätoveerimises käeharjutaja Foto: Shutterstock

USA suunamudija Funky Matas õpetas Mehhikos ühele ahvile kahe tunniga tätoveerimismasinat kasutama ja lubas tal teha oma põlvele ainulaadse püsipildi.

Videos on näha, et ahv ei soostunud tasuta töötama, enne ta nõelamasinat kätte ei võtnud, kui maiust sai. Innukas õpilane ei hoidnud ennast loomingulise vabaduse osas tagasi. 

Matas otsustas ahvil lasta teha tätoveeringu oma põlvele ja klubi «F8» logoga, mille ta lõi koos partneriga. Ta lendas Mehhikosse ja leidis mehe, kes pidas ahve lemmikloomadena. Lisaks sai blogija jälile hullumeelsele tätoveerimissalongi omanikule, kes lubas pärdikul oma varustust kasutada. Ahv läbis umbes kahe tunni pikkuse koolituse ja siis oli aeg päris tätoveeringuks. 

«Kuigi tätoveering ei tulnud kvaliteedilt eriti hea, näitab see nende tarkade loomade uskumatuid võimeid,» selgitas Matas.

Juhtum tekitas sotsiaalmeedia kasutajates vastakaid reaktsioone. Mõned neist kiitsid meest, et ta näitas maailmale, kui targad ahvid on. Teised süüdistasid teda looma ärakasutamises tähelepanu saamiseks. Blogija ütles, et võttis kasutusele kõik vajalikud ettevaatusabinõud ahvi ja kõigi tätoveeringu tegemise juures viibinute ohutuse tagamiseks.

Kuigi õhinal õpilane näis oma kätetööga rahul olevat, on tal siiski veel arenguruumi, sest kui kristalselt aus olla, jäi ju koolitusaeg ja praktika siiski napiks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles