MAAILMA SUURIMA KOERAGA REISILE Paarike kulutas üüratu summa, et koos lemmikutega oma suur unistus ellu viia

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Melanie Demi ja tema koer, saksa dogi Lucas.
Melanie Demi ja tema koer, saksa dogi Lucas. Foto: Melanie Demi / SWNS / Scanpix

Koertega reisimine ei ole teatavasti odav lõbu. Seda eriti juhul, kui koerad on väga suurt kasvu. Tõelist loomaarmastajat see aga ei heiduta, arvab koeraomanik Melanie Demi, kes koos oma abikaasa Alberti ja kolme koeraga mööda Euroopat reisib.

Ameerika Ühendriikidest Texase osariigist pärit Melanie ja tema abikaasa Albert on viimase nelja kuu jooksul käinud Prantsusmaal, Saksamaal, Austrias, Tšehhis, Inglismaal ja Šotimaal. Selles poleks midagi erilist, kui neil poleks seal kaasas oma kaheaastast saksa dogi Lucast, 15-aastast kuldset retriiverit Cooperit ja kuueaastast segaverelist Brooklynit, vahendab väljaanne The Mirror.

Loomadega reisimine pole teatavasti odav lõbu ning ühtlasi on see eriti keeruline koos saksa dogiga, kes on maailma suurima koeratõu esindaja. Sõbraliku loomuga saksa dogi, keda on seetõttu nimetatud ka hellaks hiiglaseks, turjakõrgus on keskmiselt 75 sentimeetrit ning kaal 50 kilogrammi.

USA-st pärit paarike naudib koos kaheaastase saksa dogi Lucas, 15-aastase kuldse retriiveri Cooperi ja kuueaastase segaverelise Brooklyniga Euroopa vaatamisväärsusi.
USA-st pärit paarike naudib koos kaheaastase saksa dogi Lucas, 15-aastase kuldse retriiveri Cooperi ja kuueaastase segaverelise Brooklyniga Euroopa vaatamisväärsusi. Foto: Melanie Demi / SWNS / Scanpix

Selleks, et oma armsad lemmikud üle ookeani lennutada, pidid sisuloome ja sotsiaalmeedia valdkonnas töötavad Melanie ja Albert võtma koguni eralennuki. Aasta aega kestva kalli reisi rahastamiseks müüsid nad maha suure osa oma maisest varast – sealhulgas auto. Kahe aastaga õnnestus neil koguda 45 000 dollarit, et oma eluunistust teostada.

Eralennukiga New Yorgist Pariisi sõitmine läks paari sõnul maksma üle 100 000 dollari, kuid õnneks ei tulnud neil kogu summat vaid enda taskust tasuda. Mitmeid kuid kestnud planeerimise tulemusena õnnestus paaril endaga eralennukile meelitada veel kümmekond loomasõpra, kes oma lemmikuga Euroopasse reisida tahtsid, mis tähendas, et igaühel tuli tasuda 11 000 dollari kanti jääv summa. Sellest eksklusiivsest lennust võttis Melanie osa koos saksa dogi Lucasega, tema abikaasa reisis pere kahe teise koeraga tavalennukis.

«Koerad ei pruugi aru saada, kus nad parasjagu viibivad, aga neile meeldib väga uusi kohti avastada ning meie jaoks on oluline ühiseid mälestusi luua. Meile tundub, et see meeldib ka neile väga,» selgitasid Melanie ja Albert otsuse tagamaid ning on kindlad, et koerad naudivad reisi täiel rinnal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles