Diivanilt põrandale «voolav» laisk retriiver naerutab internetti

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Kuldne retriiver
Kuldne retriiver Foto: Shutterstock

TikToki video kuldsest retriiverist, kes laisalt diivanilt põrandale libiseb, ei jäta külmaks vist ühtegi vaatajat. Loomad on oma leidlikkuses ja kindlameelsuses võrratud!

10-kuune Gus ei hüppa diivanilt maha nagu teised koerad. Ta on avastanud hoopis energiasäästlikuma viisi, kuidas põrandale saada, ilma, et liigselt äkilisi liigutusi peaks tegema. 

Kanadas Nova Scotias elav Gusi omanik Kayla postitas oma TikToki kanalile video koera erilisest stiilist. «Ta teeb seda alati nii,» naeris koera perenaine. 

@3goldens1heart and now this is the only way he gets off 😅 it’s the slide or nothing #funnydogs #goldenretrievers #dogsoftiktok #goldenretrieversoftiktok #funnygoldenretrievers #dogvideos #youwillbepopular ♬ Popular - From "Wicked" Original Broadway Cast Recording/2003 - Kristin Chenoweth

Ka põrandale jõudes ei muutu koer eriti energilisemaks. Kuna aega on, jääb ta sinnasamma pikutama, kuhu diivanilt potsatas. 

«Koertel on ju nii rasked ja väsitavad päevad, ma saan temast täiesti aru,» naljatas üks kommenteerija. «Ta on nagu mina igal tööpäeva hommikul,» tõi teine vaataja tabava võrdluse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles