SUURIM, MIDA NÄHTUD Majaomanik leidis vannitoast kosmoselaeva meenutava herilasepesa

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Kolossaalne herilasepesa
Kolossaalne herilasepesa Foto: Video kuvatõmmis

Üks Austraalia majaomanik seisis silmitsi ülisuure ehmatusega, kui avastas oma vannitoast herilasepesa, mille läbimõõt on suurem, kui tema 70 tollisel televiisoril. 

Maja seisis tal pandeemia ajal tühjana, seega oli herilastel mugavalt aega sinna oma pesa punuda. Kui mees Melbourne'i maja ukse avas, kõlas seal sumin, mis ei tõotanud head. 

DAP kahjuritõrje juht Dale Armel kirjeldas leidu kui tulnukalaadset struktuuri. 2. veebruaril rääkis Dale saates Today Show rääkis, kuidas ta koos koolitatud ekspertide meeskonnaga tohutud herilasepesa eemaldas.

@dappestcontrol DEADLIEST Wasp Nest discovered in Vic, Australia. @dappestcontrol You asked for more.. watch them crawl alive all over the nest and see the carnage of the aftermath! #australia #wasp #nest #pestcontrol #europeanwasp #dappestcontrol #deadliestwaspnest ♬ Horror-based BGM with a magnificent fear.(826718) - kirigirisu

Tavaliselt korvpallisuurune pesa oli kasvanud kolossaalseks. Kahjuritõrje ekspert ütles, et see oli suurim herilaste pesa, mida ta oma karjääri jooksul näinud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles