ÕUDUS ⟩ 14-aastane poiss kukkus härjarodeol sadulast ning hukkus

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Härjavõitlus. Foto pole seotud loos juhtunud tragöödiaga.
Härjavõitlus. Foto pole seotud loos juhtunud tragöödiaga. Foto: Shutterstock

14-aastase teismelise Denim Bradshaw' ema Shannon Bowman kirjeldas kohutavat tragöödiat, kus härg purustas härjavõitluse areenil poisi rinnakorvi. 

Ema leinab ja mälestab oma poega südantlõhestava postitusega, avaldades hukkunud pojale austust. «Minu ilus 14-aastane poeg on läinud issanda juurde! Kogu minu ülejäänud elu saab olema kui õudusunenäost ärkamine,» kirjutas meeleheitlik naine. 

Hoolimata härjavõitluse ohtlikkusest, oli naine oma pojale selles valikus toeks. «Ma pole kunagi näinud teda nii õnnelikuna, kui eile õhtul. Denim, sa tegid seda! Sa said sellega hakkama! Olen sinu vapruse ja julguse üle nii uhke. Mu väike kauboi, ma armastan sind ja igatsen nii väga ning olen kindel, et Jumal hoolitseb sinu eest,» lisas ema.

Häirekeskus sai õnnetusest teate kell 20.30 ning laps toimetati viivitamatult haiglasse. Kahjuks ei õnnestunud tema elu päästa. 

Rafter K. Rodeo avaldas siirast kaastunnet hukkunud Denim Bradshaw' perele ja sõpradele.

Amanda Paquette, kelle poeg samuti üritusel võistles, rääkis WFMY News 2-le, et nägi, kuidas härg pärast poisi kukkumist sadulast Denimi rinnal trampis. Ta avaldas pärast šokeerivat juhtumit Denimi emale sügavat kaastunnet.

Rodeos osalejad peavad võistlemiseks allkirjastama nõusolekuvormi. Alaealistel peab olema vanema või eestkostja notariaalselt kinnitatud luba. Vorm teavitab osalejaid vigastuste ja surma ohust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles