Varastati Briti inetuim lammas: me tahame teda tagasi, ta on armastatud lemmikloom

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Scuzzyt on moondunud näo tõttu nimetatud Ühendkuningriigi inetuimaks lambaks, kuid hoolimata sellest on ta armastatud lemmikloom
Scuzzyt on moondunud näo tõttu nimetatud Ühendkuningriigi inetuimaks lambaks, kuid hoolimata sellest on ta armastatud lemmikloom Foto: Michelle Pouton / SWNS

Lemmiklooma kadumine on pererahvale meeletu südamevalu. Lammas Scuzzy omanikud on meeleheitel, sest keegi on võtnud kaasa nende armastatud lamba. 

Politsei jahib vargaid, kes varastasid Scuzzy, Suurbritannia koledaima lamba. Viimati nähti looma oma Northumberlandi kodu lähedal põllul mängimas.

Ta sündis moondunud näojoontega. Tal on vaid üks silm ning suu on väändunud grimassiks, mis annab talle näoilme, justkui oleks ta alati veidi hapus tujus. Sotsiaalmeedias on tal palju fänne, kuigi ta nimetati kiirelt Suurbritannia inetumaks lambaks.  

Lamba omanik Michelle Pouton pani talle naljatamisi nimeks Scuzzy ja pidas teda lemmikloomana. Scuzzy oli oma pesakonna üks neljast tallest, ainsana sündis ta moonutatuna, teised õed-vennad näevad välja täiesti harilikud. 

60-aastane Michelle kardab, et Scuzzy võidi varastada just tema näo tõttu. «Ma kardan, et kellelgi hakkas temast kahju ja viis looma endaga kaasa, teadmata, et tal tegelikult on juba armastav pere.» Naine on oma sõnul ümbruskonna elanike abil läbi otsinud igaks juhuks ka kraavid ja teeäärsed põõsad, veendumaks, et lammas pole auto alla jäänud. «Keegi pole teda näinud,» muretses naine. «Ma ei hooli kes ja miks ta võttis, palun tooge ta lihtsalt tagasi.» 

Kadunud lammast aitab otsida ka politsei ning Scuzzy leidmisele viiva info eest on välja pandud leiutasu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles