Näppamisega vahele jäänud politseikoera foto ja noomitus said meeletuks hitiks

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Inimesed on veendunud, et selline nunnu ei ole kohe kindlasti patuste mõtetega
Inimesed on veendunud, et selline nunnu ei ole kohe kindlasti patuste mõtetega Foto: Wyandotte Police Department Michigan/Facebook

Fox News jagas imetoredat ühismeedia postitust, kus politseikoera Ice kahtlustatakse oma konstaablist kolleegilt snäkkide varastamises. 

Arvatav lõunasöögivaras 

Michigani osariigi Wyandotte'i politseiosakond jagas vahistamisfotot koer Ice'ist, mis sai sotsiaalmeedias tõeliseks hitiks. 

Politseikonstaabel Barwig oli parasjagu lõunatamas, kui ta tööülesannete tõttu korraks välja kutsuti. Jätnud toidu lauale, oli tagasi jõudes tema imestus suur, sest vastu vaatas tühi taldrik. Hetk enne naasmist oli nähtud tema kabinetist välja kiirustamas ei kedagi muud kui käppadega töökaaslast Ice'i. 

Postituses nenditakse juriidilist terminoloogiat kasutades mänguliselt, et Ice kasutab oma õigust vaikida ning uurimisalaseks koostööks pole ta oma nõusolekut andnud. Noomitusest saab ka teada, et koeral on ka varem näppamisega probleeme olnud, näiteks on ta sorteerinud prügi, kui sellele juurdepääs on tekkinud, ning mööda kõndinud töökaaslaste taskutest on kadunud koerale sobivaid snäkke. 

Politseijaoskond naljatab oma postituses, et juhtumi uurimisel võetakse Facebooki jälgijate kommentaare arvesse, kui selgub, kuidas antud juhtumi uurimisega edasi minna. Lugejad on ilmselges veendumuses, et selliste süütute silmadega koer ei ole kohe päris kindlasti võileibade kadumises süüdi. 

Meeleolukat originaalpostitust saab näha SIIN. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles