PÄEVAKÄPP Kassitoa elust stressis Wesner vajab kiiresti hoiu- või päriskodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Wesner
Wesner Foto: Pesaleidja

Wesner on ilusa siidise halli kasukaga ja roheliste silmadega hellust armastav kiisu, kes kolis Pesaleidjasse mõned päevad tagasi (19.01.23) Viljandist.

Wesneril on aga mure – ta peab tuba jagama sarikiusajaga. Kui kiusaja talle külge tikub, laseb Wesner oma sisemisel metsloomal võimust võtta ja äsab kõigile, kes talle ette jäävad... Seega vajaks ta rahulikku elukeskkonda, kus ei oleks provokaatoreid – kui uues kodus/hoiukodus ootab Wesnerit ees mõni liigikaaslane, siis peaks ta olema pigem rahuliku ja vaoshoitud iseloomuga.

Wesneri lemmikpaik pikutamiseks on kraapimispuu ja sealt liigutama motiveerivad seda armsat karvapalli kõiksugu huvitavad snäkid, lisaks saab ta tähelepanu äratada ka mänguasjadega.

Wessuga tegeledes lööb ta tavaliselt valjult nurru, mis ahvatleb teda sülle võtma, kuid see on petlik, sest vaene kiisu on kassitoas nii stressis, et süles olek tundub talle ohtlik.

Wesner on kastreeritud, kiibistatud, vaktsineeritud ning saanud ka välis- ja siseparasiidi tõrje.

Kui Wesner kõlab nagu Sinu unistuste kiisu, siis tule temaga tutvuma kassituppa. Selleks täida ja saada ära loomasoovija küsimustik SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles