PÄEVAKÄPP ⟩ Noor kass ootab varjupaigas oma õnne juba üle aasta (1)

lemmik.postimees.ee
Copy
Astra
Astra Foto: Pesaleidja/Facebook

Imearmas värviline Astra on Pesaleidjas oma kodu oodanud peaaegu aasta hoolimata sellest, et ta on alles noor kassipreili. Temast kiirgab kiisupoja energiat, kuid silmis peegeldub täiskasvanud kassi tarkus.

Astra tiirleb juba pikalt Pesaleidja universumis ega ole teed tagasi kodugalaktikasse leidnud. Seetõttu otsib ta uut tähesüsteemi, kus saaks vabalt ringi liikuda ja särada. Elu puuris ei ole see, mis teda õnnelikuks teeb. Eriti kui peaks sinna pikaks ajaks jääma. Erkrohelised okulaarvaatlusseadmed jäävad tuhmiks ja kaob lootus leida kodutee.

Astra on sümpaatne, kuid alles aravõitu kassike. Ta ei ole inimesega veel nii harjunud ja eelistab omaette tegutseda. Astra ootab seetõttu juba mõningase kogemustepagasiga peremeest või -naist, aga ka inimest, kes soovib temaga sõbrunemisse rohkem panustada. Astra sobib imeliselt perre, kus on teisigi neljajalgseid. Aga paimaias on ta küll. Pai on tee Astra südamesse.

Astra tahaks puurist välja saada, sest kuigi lühikest aega on kassil seal hea rahulik olla või terveneda, siis pikaaegne puurisolek võib nurrikule hoopis pärssivalt mõjuda. Kui Sina soovid kaunile Astrale kodu pakkuda, talle hoolt ja hellust jagada, siis tutvu palun loovutamistingimustega: SIIN. Nii tekib Sul võimalus Astrat kassituppa vaatama tulla. Kindlasti uudistab tema Sind sama palju kui Sina teda ja tuleb Su sõrmi nuusutama.

Astra on kolmevärviline roheliste silmadega emane kass, kes on sündinud arvatavasti 2019. aasta mais. Ta on pesaleidjate abiga kodu otsinud 2022. aasta maikuust. Astrale on tehtud kõik koju minemiseks vajalikud protseduurid. Kassil on tervislikel põhjustel eemaldatud ülemised esimesed pisikesed hambad. See aga ei takista söömist ja isu on Astral muidu ka väga hea.

PS! Kas teadsid, et mõnel pool maailmas usutakse, et kilpkonn ehk kolmevärviline kass kaitseb Sind palaviku ja tulekahjude eest? Astra võiks olla Sinu õnnetäht või talisman.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles