KALLIS LEMMIK Taylor Swifti kass on väärt üüratu summa ning elab nagu kuninganna

lemmik.postimees.ee
Copy
Taylor Swift
Taylor Swift Foto: Evan Agostini / AP / Scanpix

Lauljatar Taylor Swifti kass Olivia Benson on üks maailma rikkamaid lemmikloomi – tema netoväärtus on hinnanguliselt 97 miljonit dollarit.

Scottish Fold ehk Šoti lontkõrvalise tõugu kass Olivia Benson on All About Cats nimelise keskkonna poolt läbi viidud uuringu kohaselt üks maailma rikkamaid lemmikloomi, oles väärt 97 miljonit dollarit. 

Väide «elab nagu kuninga kass» sobib Olivia kohta, kes on Swifti kõrval üles astunud nii tema muusikavideotes («Me!» ja «Blank Space») kui ka figureerinud reklaamis, suurepäraselt, nagu allolevalt fotolt näha.

Swiftil on ka teine kass, Meredith Grey, kes on samuti Šoti lontkõrvaline ning koos Oliviaga astus Meredith üles isegi Swifti kontserttuuril.

2019. aastal võttis Swift ka kolmanda kassi, ragdoll'i tõugu Benjamin Buttoni, kellesse ta armus oma muusikavideo «Me!» võtetel. Teised kassid paraku teed rikaste edetabelisse ei leidnud.

@taylorswift *little did she know* #swifttok #catsoftiktok #meow ♬ original sound - Taylor Swift

Tasub mainimist, et Olivia näol pole tegu sugugi maailma kõige rikkama lemmikuga: Olivia maandus rikaste loomade listis kolmandal kohal. Teda edestasid 500 miljoni dollari suuruse varandusega Saksa lambakoer Gunther VI ning 4,4 miljoni jälgijaga Instagrami staarkass @nala_cat, kelle netoväärtus on 100 miljonit dollarit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles