PÄEVAKÄPP ⟩ Narvast päästetud Yasmiin ootab kodu juba üle 2 aasta

lemmik.postimees.ee
Copy
Yasmiin
Yasmiin Foto: Pesaleidja/Facebook

Yasmiin on 2019. aastal sündinud, umbes 3-aastane kiisupreili. Ta toodi Pesaleidja kassituppa Narvast 2020. aasta juulis koos õe Yessicaga. Yasmiini õde on oma perekonna leidnud, kuid pärast kahte pikka aastat ootab Yasmiin endiselt enda igavest kodu.

Yasmiinil on musta-valgekirju siidine kasukas ja imeilusad helerohelised silmad. Ta on arglik kass, ka suures kassitoas eelistab ta melust eemale hoida ja omaette rahus tukkuda. Aga kahe aastaga, mis Yasmiin on Pesaleidjas veetnud, on ta kindlasti leebunud – nüüd tuleb ta ise külalisi lähemalt uudistama ja mõnikord isegi mängib talle visatud palliga. Yasmiin sööb sõbralikult ära kõik maiused ja laseb ennast seejuures vaikselt paitada.

Oma päriskodus, kus poleks suurt hulka teisi kasse ja võõraid inimesi, oleks Yasmiinil veelgi rohkem ruumi ja rahu, et oma uut pere usaldama hakata. Aja, hoolitsuse ja hellitustega harjuks Yasmiin kindlasti inimestega ning temast saaks armas seltsiline pikaks-pikaks ajaks. Yasmiin vajab sõpra, kes on valmis tema usaldust võitma!

Kallis Yasmiin on vaktsineeritud, steriliseeritud, kiibistatud, saanud parasiitide vastase tõrje ja on uhke kasside passi omanik.

Kui sooviksid anda armsale Yasmiinile armastava ja hooliva kodu, siis tutvu loomasoovija tingimustega ja täida loomavõtja küsimustik, mille leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles