PÄEVAKÄPP ⟩ Eutanaasiast päästetud Sanya pole 4 aasta jooksul omale kodu leidnud

lemmik.postimees.ee
Copy
Sanya
Sanya Foto: Pesaleidja/Facebook

Kassike Sanya sündis tänavakassi pojana 2018 ja sattus kinnipüütuna varjupaiga eutaneerimisnimekirja. Talle siiski saatus naeratas ja Pesaleidja võttis ta enda tiiva alla.

Sellest sündmusest on möödunud juba üle 4 aasta ja Sanya ikka ootab oma kodu. Sanya on hästikasvatatud ja tagasihoidlik preili. Ei ole ta susiseja ega käpaga lööja. Sanya on uudishimulik ja tahab inimestega suhelda. Ta ootab rahulikult ja tuleb ka ligi, kui maiust pakutakse. Limpsib maiust julgelt sõrmeotsast ja küsib juurdegi: tuunikalapasteeti, kanapasteeti, maksapasteeti, lõhepasteeti, seda, teist ja kolmandat maiust. Nämm!

Sanya huvi ei piirdu ainult toiduga, ka mäng paneb tema südame kiiremini põksuma. Pai talle teha saab, kuid seda peab n-ö varastama. Pesaleidjas harjutatakse teda paidega, kuid Sanya vajaks paiteaduses ühte kodust süvendatud kiirkursust koos rohke praktikaga.

Sanya on väga veetleva välimusega mustvalge miisusümmeetrik: kõik valge on täpselt õiges kohas, õiges proportsioonis, kusagil pole valget liiga palju ega liiga vähe. Laubal on valge laik, mille järgi tunneb Sanya kohe ära. Pesaleidja ei jõua ära kiita Sanya head iseloomu. Ta on nii rahulik ja tasakaalukas kass. Äärmused ei ole tema teema. Kuldne, koju viiv kesktee aga küll!

Kassipreili on steriliseeritud, kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiitide vastase tõrje.

Sanyale kodu pakkumiseks tutvu Pesaleidja looma võtmise tingimustega ja täida tema kohta kodulehel loomasoovija küsimustik SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles