PÄEVAKÄPP Lõputu ootus: kaunis Alina pole 8 aasta jooksul suutnud omale päriskodu leida

lemmik.postimees.ee
Copy
Alina
Alina Foto: Pesaleidja/Facebook

Alina on umbes 8-aastane pisike kassitüdruk, kes on pikalt oodanud oma päris kodu. Tal on küll olnud mitu hoiukodu, aga mitte kunagi PÄRIS kodu...

Selle aja jooksul, mil Alina on Pesaleidja hoole all olnud, on ta teinud suuri edusamme ja samuti on tal ka sellel ajal palju katsumusi olnud. Nimelt esimesse hoiukoju saabus tüdruk tiinena - ta kasvatas tublisti üles oma pojad, kes nüüdseks on kõik oma kodudes. Siis aga pääses Alina õue, kus oli ligi pool aastat. Kui ta lõpuks tuppa tagasi sai, hakkasid teised hoiukodu kassid teda kiusama, seega pidi ta hoiukodu vahetama.

Praeguseks on Alina tubase eluga harjunud ja enam ukse või akna praost õue ei kipu. Imetleb aknal linde ning sellest talle piisab. Samuti ei kiusa teda ka nüüd teised hoiukodu kassid - ta julgeb nende kõrval süüa ja toimetada. Isegi vabatahtliku kaisus magab ta teiste kiisudega rahumeeli.

Nüüd kui ta on oma teises hoiukodus olnud juba üle 2 aasta, on ta teinud suuri edusamme. Arglikust tänavakassist on saanud inimeste sõber. Kuigi uute inimestega ta veel veidi võõrastab, siis ei page ta ka nende eest. Oma hoiukodu inimese kõrval magab ta julgelt ning tuleb ise usinalt paisid ja hellusid nõudma.

Kui kõht tühjaks hakkab minema ja tahaks natukene konserviga maiustada, siis annab ta sellest oma vabatahtlikule märku joostes kohe kausside juurde. Samuti meeldib talle ka vahel natukene palli veeretada ja hoiukodu kaaslastega koos päikese käes pikutada.

Seega vajab Alina inimest, kes on temaga kannatlik. Alina lubab, et ta on päriselt tubli kass, ta tahab ainult natukene harjumist.

Iseloomult Alina väga viisakas - pahandusi ei tee ning kardinad ja vaibad seisavad oma kohtadel. Sõltumata sellest on ta siiski elav ning vaatamata oma vanusele mängib ta pallide ja mänguhiirega nii üksi kui ka teiste kassidega. Kindlasti ei ole ta «üksik hunt», vaid inimese loom. Ta on pidanud lihtsalt liialt kaua ootama OMA inimest. Äkki oled just Sina see õige ja oma?

Lõbus fakt Alina kohta - vahel meeldib Alinale oma mänguhiirt kanda suus nagu koer, vedades seda ühest pesast teise ja mängides sellega.

Kui sooviksid Alina parimaks sõbraks hakata, siis palun loe kõigepealt üle meie looma võtmise tingimused ning täida loomasoovija küsimustik SIIN. Hoiukodu võtab sinuga esimesel võimalusel ühendust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles