KAS OLED NÄINUD? ⟩ Videol Eesti metssigadest on TikTokis vaadatud üle 30 miljoni korra

lemmik.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Loodusfotograaf Kalle Pihelgal õnnestus tänavu suvel rajakaameraga Eesti loodusest tabada võimas hetk, mida on TikTokis praeguseks vaadatud koguni 30,6 miljonit korda.

Juuni alguses Läänemaal Matsalu rahvuspargis üles võetud videost on näha, kuidas emis enda läheduses ohtu tajub ning oma poegadele sellest häälitsusega märku annab, mispeale viimased kibekiiresti kaamera vaateväljas peitu poevad. Emis ise jookseb kaugustesse. Pool minutit kestva video lõpus tulevad ka pojad peidust välja ja järgnevad talle.

@kallepihelgas Wild boar piglets hiding when mother alerts #eestiloodus #sus_scrofa #wildboar #villisika #vildsvin #wildschweine #fy #fyp #rec ♬ original sound - Kalle Pihelgas

«Hea meel on, et see video populaarseks osutus. Eks see oli paljude jaoks esimene kord sellist käitumist metssigade poolt näha. Mina ka polnud sellist käitumist ennem näinud,» kommenteeris Pihelgas suvel Lemmiku portaalile. «Suuremat rõõmu mulle tegi see, et üle nelja aasta sattusid minu rajakaamera ette jälle metssea põrsad,» lisas ta.

Küsisime Pihelgalt kommentaari ka nüüd, kus video on kogunud üle 30 miljoni vaatamisega. Kas selliste numbritega kaasneb suur tähelepanu ja kuulsus? «Muidugi on hea meel, et see video nii palju vaatajaid sai ja tänu sellele ka subscriberite (jälgijate -toim.) arv tõusis väga palju,» sõnas Pihelgas, kelle tegemisi jälgib TikTokis nüüdseks üle 70 000 inimese.

 Statistika järgi vaadates väga paljud vaatajad tema sõnul aga videot isegi lõpuni ei vaadanud. «Umbes 16 sekundit vaadati videot.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles