Jõhvi kassikolooniast päästetud armas Nurri unistab päris oma kodust

lemmik.postimees.ee
Copy
Nurri
Nurri Foto: Tartu Kassikaitse

Nurri on üks ütlemata tore kassipreili, kes talve hakul koos kolooniakaaslastega Tartu Kassikatse juurde jõudis.

Juba siis jäi ta vabatahtlikele silma enda armsa pilgu, leplikkuse ja mängulembusega. Vabatahtlikel on ju ikka õnnepäev, kui kassituppa saabub loomake, kellele lihtne sterilisatsioonijärgselt valuvaigistit anda või vesti selga ajada, isegi kui ta sellest end hommikuks välja väänab ja selle oma tualetti viskab.

Hetkel elab Nurri hoiukodus, kus ta on tõestanud, et tal on kõigeima klassi kassi kvaliteedimärk – Nurrile meeldivad paid, talle meeldib ise mängida ja ta saab väga hästi läbi teiste kassidega, aga pole liigselt pealetükkiv. Lisaks oskab ta ka ilusti liivakastis käia ja krõbistab meeleldi hammaste puhastamiseks ka kanakaela. Nurri armastab väga pikutamist ja ta lemmikkoht hoiukodus on kahtlemata voodi. No kas saaks veel ideaalsemat kassi olla?!

Kui just sinul on veel voodis ruumi ühe kassikese jaoks, paku Nurrile kodu! Eriti hästi sobiks ta seltsiliseks mõnele endasugusele neljajalgsele. Ja kui Nurri enda jõulusoovi kuulata, võiks uues kodus olla ilma jalgadeta mööbel, kuhu pihta pallikesed eriti hästi põrkuksid ja ükski mööbli alla kaduma ei läheks!

Võta Tartu Kassikaitsega ühendust ja vii Nurri koju. Vaata tema profiili SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles