PÄEVAKÄPP ⟩ Auto alla jäänud Nööbike tegi läbi imelise muutuse ning on valmis uude koju minema

lemmik.postimees.ee
Copy
Nööbike
Nööbike Foto: ELL Tartu Kassituba / Facebook

See on tõeline ime, et täna ja praegu saab teile üldse Nööbikest tutvustada, sest oktoobri algul ei olnud keegi kindel, et see kassike üldse tulevikku näeb.

Nimelt leidis juhuslik mööduja ta maantee äärest kohutavas seisus: saanud autolt löögi, oli tal katki alalõualuu, mitmed hambad olid täiesti kildudeks ja ta vaevles ajuturse käes. Kuid Nööbike oli algusest peale tõeliselt visa hingega ja ilmselgelt soovis oma elu jätkata, seega arstidki olid valmis tema heaks uskumatuid tegusid tegema.

Nii elaski Nööbike pea kaks kuud kinniõmmeldud lõualuuga, mis andis talle ka ta nime – niidid oli lõualuu külge fikseeritud kolme nööbikesega. Mitmeid nädalaid sai kassike süüa vaid kaela paigutatud sondi kaudu, siis niite pisut lõdvendati ja ta sai ise vedelat toitu limpsima hakata.

Novembri lõpus saabus see õnnepäev, mil nööbid eemaldati, ja see noor, ilmselt vaevu aastane kiisu sai jälle kassi kombel elama hakata. Nüüd on tal puudu vaid see oma kodu ja inimene, kes teda armastaks ja tema eest hoolitseks ja teda ühegi hirmsa auto ligi enam ei laseks.

Nööbike on tõeliselt vahva, mänguline ja inimsõbralik kassike, kes saab hästi läbi ka teiste neljajalgsetega. Anna talle võimalus jõuluks päris oma koju saada ja täida ankeet siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles