Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

EBAREAALNE VIDEO ⟩ Põtra murdev karu kaaperdas poolelioleva pulmatseremoonia (2)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Foto on loo juures illustreeriva tähendusega
Foto on loo juures illustreeriva tähendusega Foto: Shutterstock

Kulutulena levib uskumatult ebareaalne video, kus pulmavande andmine jäeti pooleli, sest kaadrisse ilmusid grislikaru ja noor põder. 

Hämmastav hetk juhtus augustis ja selle jäädvustas videograaf pulmas, mis toimus Montanas Glacieri rahvuspargis Two Medicine Lake'i kaldal.

Videograaf Stanton Gilesi kaamera oli parasjagu suunatud abieluvannet lugeva peigmehe poole, kui grislikaru teisel pool järve põõsast välja sööstis ja põdravasikat ründas. Surmahirmus põdravasika hääl ja karu möirgamine tõmbasid kohe tähelepanu ning Giles keskendus pruutpaari filmimise asemel nende ees toimuvale dramaatilisele loodusstseenile.

Kogu selle segaduse tõttu peatati mõneks ajaks pulmatseremoonia, sest kogu seltskond vaatas looduse kurbmängu, mis nende ees täies hiilguses lahti rullus. Giles selgitas YouTube'i videos, et karu ajas põdraema ja vasika taga läbi metsa ja mäest alla järve kaldale. Klippi on vaadatud enam kui 43 miljonit korda. 

Vaatajad on erakordsest vaatepildist muidugi šokeeritud, kuid mõned on ka mures, kas pulm turvaline oli. «Te ju andsite endale aru, et kui see karu oleks tahtnud, oleks ta vähem kui minutiga teieni jõudnud, eks...» Naljatati ka selle kallal, et ühele abielule on see tõeliselt äkiline ja sümboolne algus. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles