PÄEVAKÄPP Kaunis rohesilm Una on päris oma kodu oodanud juba 4 pikka aastat

lemmik.postimees.ee
Copy
Una
Una Foto: Pesaleidja

Unal sai 1. detsembril täis 4 kodu-otsimise aastat. Kuigi vahepeal leidis ta kodu, toodi ta Pesaleidja juurde tagasi. Unal pole midagi viga või halvasti, ta lihtsalt vajab harjumiseks aega enne kui saab kaisukassi kohustusi täita.

Una on umbes 6-aastane emane kass, kelle kasukas imekaunilt hele kolmevärviline ja silmad rohelised. Una tegelikult on ja olnud teel inimesi usaldama, kuid stress on seda teekonda raskendanud. Kolimine on kassile suur muutus ning minnes kassitoast koju ning siis tagasi kassituppa, on ühele karvapallile raske. Nüüd ta teab, mida tähendab kodu, aga püsiv see kahjuks ei olnud. Seetõttu otsib Una kodu, kus talle antakse aega ja piiritut armastust, et ta jõuaks omas tempos harjuda.

Una on rahulik ja mõnus kassike. Ta armastab kratsipuul magamist ja toimuva jälgimist. Tõenäoliselt tuleks koduses keskkonnas ka tema aktiivsem pool välja, aga hetkel kassitoas eelistab Una madalamat profiili hoida. Siiski on ta väga uudishimulik ning kui keegi konservi pakub, siis hoidke alt!

Pesaleidja on ka varem Unast kirjutanud - selle nelja aasta jooksul kohe mitmeid ja mitmeid kordi. Kuid lootus, et seekord jõuab postitus just Una inimeseni, säilib.

Una on läbinud kõik vajalikud protseduurid - ta on steriliseeritud, vaktsineeritud, kiibitud ja saanud regulaarset parasiiditõrjet.

Una profiiliga saate tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles