PÄEVAKÄPP ⟩ Tartumaal päästetud kassitüdruk vajab kiiremas korras (hoiu)kodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Liisa
Liisa Foto: ELL Tartu Kassituba

Liisa on tagasihoidlik kassike, kes otsib (hoiu)kodu, kus inimesega rahulikult tutvuda ja sõbruneda. Kassitoas läheb Liisa järjest rohkem uudishimulikuks, käib huviga vabatahtlikul sabas ja on peaaegu valmis juba maiust käest sööma.

Kas kujutaksite ette, kui raske võib elu olla, kui sa oled maailma kõige uudishimulikum kiisu, kes tahab olla iga asja juures inspekteerimas, kõike üle nuusutamas ja inimese tegevusel silma peal hoidmas, kuid kes samal ajal veel tsipa kardab seda, mida see inimene teeb?

Täpselt selline on praegu Liisa elu – ta näost on näha, kui väga ta tahaks tulla igale vabatahtlikule külje alla ja oma käpa (ja võib-olla hambaga) katsuda üle kõik inimese kehaosad ja eriti veel kõik need söödavad asjad, mis inimesel parasjagu käes on, aga ta lihtsalt veel ei julge.

Aga ta võiks kohe varsti julgema hakata, kui sina talle (hoiu)kodu pakuks! See on juba kõigile teada-tuntud jutt, et hoiukodus sotsialiseeruvad kassid kümneid kordi kiiremini kui kassitoas, kuid mõelge vaid, et kui Liisa on juba nii julge meie kassitoas, siis milline ta võiks veel oma kodus olla?! Kas ta teeks kõige kiiremini paikassiks saamise rekordi? Vii ta koju ja saa teada!

Tutvu Liisaga lähemalt ja paku talle (hoiu)kodu siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles