Just sel põhjusel otsib Valga varjupaiga koer eriti suure aiaga kodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Lanser
Lanser Foto: Kairi Killing/Varjupaikade MTÜ

Lanser on rõõmsameelne ja sõbralik suuremat kasvu koer, kellel täitus just üks aasta varjupaigas elamist. Kuna ta on äärmiselt aktiivne, sobiks talle kodu, kus oleks võimalik palju liikuda.

Jalutuskäikudel püüab ta alguses tirida; võimalusel jahib ta väiksemaid olevusi ja hüppab inimestele peale. Seda ei tee ta aga üldse pahaga – ta lihtsalt nii väga tahab uute inimestega sõbruneda.

Lanseri uuel omanikul peaks olema aega ja kannatlikkust, et koeraga igapäevaselt tegeleda. Lanser vajab suunamist, füüsilise energia kulutamist ja igapäevast rutiini, et kooselu oleks rahulik kõikidele osapooltele.

Tema uues kodus võiks olla aiaga piiratud maja, sest koeral on meeletu hulk energiat, mida stabiilselt vaja kulutada ning oma mänguhoov on selleks parim. Loomu poolest on Lanser väga sõbralik ja heatahtlik koer ning ei ole ühtegi käitumist, mida suunamisega ei paranda, ütleb varjupaik.

Kui soovid vahva Lanseriga Varjupaikade MTÜ Valga varjupaigas tutvuda, siis täida esmalt sooviavaldus siin.

Vanemad koerad ootavad tihti varjupaikades oma inimest ebaõiglaselt kaua. Seetõttu tähistab Varjupaikade MTÜ taas novembris 5+ koerte kuud, et julgustada inimesi andma uut võimalust 5-aastastele ja vanematele koertele. Tutvu kõikide kampaanias osalevate koertega siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles