PÄEVAKÄPP ⟩ Miks teda ei märgata? Tagasihoidlik Barbara otsib kodu juba üle aasta

lemmik.postimees.ee
Copy
Baarbara
Baarbara Foto: Kasside Turvakodu

Barbara saabus MTÜ Kasside Turvakodu hoole alla 2021. aasta kevadel. Kahjuks pole tal siiani päriskodu leida õnnestunud.

Barbara oli saabudes tilluke, ettevaatlik ja äraootav. Tema silmist võis lugeda paljut. Seda, kuidas ta pidi juba kassipojast peale nälja ja külmaga tänaval võitlema. Seda, kuidas ta ei tea, kas elul on temale midagi head varuks. Kuid natuke oli näha tema silmist ka kergendust – lootust, et nendele katsumustele saabus lõpp ning soe peavari aitab kustutada koledad mälestused tänavaelust.

Turvakodu hoole all on kassike nautinud inimeste tähelepanu, kosutavat suutäit ja teiste kasside kaisus tukkumist. Iga päev tabab Barbara enda aga mõttelt, mida on elul talle varuks? Pidevalt võtab keegi turvakodust kodutee käppade alla, kuid temaga pole veel nii juhtunud. Miks teda ei märgata? Kas talle polegi kodu ja oma inimest?

Barbara saab hästi läbi teiste kassidega ning saab neilt väga palju tuge. Tal oleks hea meel, kui päriskodus ootaks teda mõni sõbrake. Tule talle turvakoju külla ja näita, et elul on väga palju varuks. Kodukirju ootab Barbara aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Päevakäpp on Lemmiku portaali rubriik, kus tutvustame varjupaikades või turvakodudes kodu otsivaid kasse ning julgustame kodu pakkuma just seesugustele, tihti tänavalt päästetud loomadele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles