Kohutavast koertevabrikust päästetud pime koer ootab juba üle aasta Pärnu varjupaigas uut võimalust

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Suur Papa
Suur Papa Foto: Varjupaikade MTÜ

Suur Papa päästeti möödunud aastal ühest kohutavast koeravabrikust ja seetõttu ei ole sellel koeral kunagi olnud hoolivat peremeest. Vaatamata raskele minevikule ei ole Papa aga kaotanud oma elurõõmu ja usaldust inimeste vastu.

Papa on suur ja vahva kollilaadne koer, kellel vanust arvatavasti 13+ aastat. Ta on väga sõbralik ja rahumeelne vanahärra, kes alatihti näitab ka enda mängulist ja kutsikameelset poolt. Suur Papa on ehe näide sellest, et vanus on kõigest number.

Suurele Papale sobib rahulik ja soe kodu – eelistatult sooviks ta maja, mis on aiaga ümbritsetud, et tal oleks oma mõnus õueala, kus rahulikult asju ajada. Aga kindlasti soovib ta ka toas olla.

Kuna Papa on pime – ta näeb ilmselt vaid mõngigat liikumist ja varje – siis eelistame kodu, kus ei peaks käima palju treppidest. Papa ei lase ise end nägemisprobleemidest eriti häirida, kuid kindlasti vajab ta jalutuskäikudel mõningast suunamist inimese poolt.

Kui soovid Suure Papaga Varjupaikade MTÜ Pärnu varjupaigas tutvuda, siis täida esmalt sooviavaldus siin.

Vanemad koerad ootavad tihti varjupaikades oma inimest ebaõiglaselt kaua. Seetõttu tähistab Varjupaikade MTÜ taas novembris 5+ koerte kuud, et julgustada inimesi andma uut võimalust väärikas eas koertele. Tutvu kõikide kampaanias osalevate koertega siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles