PÄEVAKÄPP ⟩ Vahvate vuntsidega Pilveke otsib kodu juba üle aasta

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Pilveke
Pilveke Foto: Pesaleidja/Facebook

Pilveke on emane kassike, kes on sündinud aastal 2019 ning sattus Pesaleidjasse Jõelähtmelt. Ta on kodu otsinud alates eelmise aasta aprillist.

Kui tulla Pesaleidja kassituppa külla, tunneb Pilvekese ilmeksimatult ära - loodus on justkui vingerpussi mänginud ning vahvale kassineiule vuntsid näkku joonistanud!

Pilveke ei arva ise oma toredast välimusest suurt midagi. Nagu pilved ikka, on ka tema meelsasti kuskil kõrgustes, kus on ümbritsevale kõige parem ülevaade. Ilmselgelt peab ju teistel kiisudel ja inimestel silma peal hoidma!

Pilvekese usaldus on vaja välja teenida - niisama ta pai nuruma ei tule. Siiski tunneb ta suurt huvi inimeste ja nende tegemiste vastu ning kannatlikult lähenedes on võimalik temaga sõbruneda.

Pilveke on noor kiisu, kes saaks oma pererahvale veel pikki aastaid rõõmu pakkuda. Soovid pilvedes hõljuda? Siin on sinu võimalus

Kui soovid toreda Pilvekesega lähemalt tuttavaks saada, tutvu looma võtmise tingimustega ning täida loomasoovija ankeet. Looma võtmise tingimustega saad tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles