JAHMATAVAD KAADRID Indias ründas leopard teel liigelnud mootorratturit

lemmik.postimees.ee
Copy
Leopard. Pilt on illustreeriv.
Leopard. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Indias jäid videopildile šokeerivad kaadrid, kus külasse eksinud leopard ründab mitut inimest, teiste hulgas mootorratturit. 

Metsik juhtum leidis aset 4. novembril Karnataka osariigis Krishnarajanagara linnas, vahendas Jam Press.

Judinaid tekitavast videost on näha, kuidas leopard üritab kortermaja rõdul viibivate külaelanike juurde pääseda, kuid saab siis ilmselt aru, et ei jõua nendeni. Niisiis sööstab ta lähedal asuval teel liikleva mootorratturi järele, tõmmates ta pikali. Seejärel hüppab leopard põõsasse, kuid kui metsavaht tormab teda tähelepanu kõrvalejuhtimiseks kividega loopima, kargab ta peidikust välja ja jookseb enne sündmuskohalt põgenemist pikali ka tema.

Kohaliku metsaametniku M Malathi Priya sõnul viidi nii mootorrattur kui ka metsavaht pärast vahejuhtumit kergemate vigastustega haiglasse.

Vaid mõned tunnid pärast esimese video avaldamist laaditi üles veel teinegi video, mida vaadates näeb, kuidas külaelanikud leopardi paljakäsi kinni pidasid.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles