SIND POLE ENAM VAJA ⟩ Omanik sidus koera Pärnu varjupaiga juurde posti külge ja lahkus

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy

Armas 8-aastane Darja on praeguseks omale uut kodu oodanud üle aasta. Koer hüljati eelmisel aastal ühel kurval sügisõhtul, kui tema enda omanik sidus ta varjupaiga juurde posti külge ja lahkus.

Darja varasemast elust on teada, et tema pere oli napsulembene ja raske käega ning Darjal ei ole ilmselt kunagi olnud stabiilset ja armastavat kodu. Keerulise mineviku tõttu vajab Darja uute inimestega tutvudes ka aega.

Kuna koera on inimese poolt juba kord alt veetud, on usalduse tekkimine keerukas. Küll aga on varjupaiga töötajad täheldanud, et usaldus tekib kiiremini, kui uus inimene läheb Darjaga tutvuma, viineripakk käes.

Darja unistab rahulikust kodust, kus ei oleks teisi koeri ega väikseid lapsi. Kuna ta tahaks kindlasti aega veeta nii toas kui ka õues, sobiks ta elama pigem majja. Maja peaks ümbritsema korralik koerakindel aed.

Kui soovid armsa Darjaga Varjupaikade MTÜ Pärnu varjupaigas tutvuda, täida esmalt sooviavaldus siin.

Vanemad koerad ootavad tihti varjupaikades oma inimest ebaõiglaselt kaua. Seetõttu tähistab Varjupaikade MTÜ taas novembris 5+ koerte kuud, et julgustada inimesi andma uut võimalust väärikas eas koertele. Tutvu kõikide kampaanias osalevate koertega siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles