Mitu päeva kliinikus elu eest võidelnud Celeste vajab hiiglasliku arve tasumisel abi

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Celeste
Celeste Foto: Pesaleidja/Facebook

Tiinena Pesaleidja hoole alla saabunud Celeste ei suutnud küll oma poegi omaks võtta, kuid enda elu eest võitles ta lõpuks edukalt. See võitlus läks kassile maksma üle 1700 euro.

Süsimust Celeste jõudis Pesaleidjasse lõpptiinena. Päev hiljem puhastas ta peale poegimist küll beebid, kuid omaks neid võtta ei suutnud, kuna kõikus isegi elu ja surma piiril.

Beebid said asendusema juurde ja Celeste ravi peale, kuid siiski lõpetas ta söömise ning hääbus tund-tunnilt, minutitega ning otsustada tuli kiirelt - Celeste läks ööpäevaringse statsionaariga kliinikusse võitlema.

Võitlus oli edukas, sest Celeste on elus ja ka terve ning tagasi tulles sõi juba isukalt krõbinaid. See oli Pesaleijda vabatahtlikele tohutu suur võit, sest teda kliinikusse viies ei oldud kuigi optimistlikud ega teatud, kas see lahing suudetakse võita.

Võitlus Celeste nimel kestis aga mitu päeva ning seda meenutavad Pesaleidjale endiselt südant valust krampi ajavad kliinikuarved summas 1720 eurot.

Kui soovid Unni toetada, siis vaata annetamise kohta infot SIIT Facebooki postitusest või anneta Pesaleidja kodulehe kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles