Uus tossubränd hakkab tegema hobustele ülitrendikaid jalanõusid

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Kas oled kunagi uusi jalavarje soetades mõelnud, et sellised võiksid ka hobusel olemas olla? Jalatsidisainer Marcus Floyd on igatahes selle mõtte peale tulnud ning rajanud eraldi ettevõtte, et hakata hobustele kvaliteetseid ja trendikaid jalanõusid pakkuma.

Kui koertele mõeldud jalatsid on juba vana uudis, soovib jalanõude disainer Marcus Floyd hakata tootma ka hobustele stiilseid ja mugavaid tosse, millega laudas ja põllu peal mõnusalt aega veeta. Mees kasutab tosse luues koolis õpitud kingsepateadmisi ning toetub samas ka uusimatele trendidele. Hobuseomanikel on võimalik valida oma suksule meelepärane mudel ja värv.

Oma kaubamärgi turuletoomiseks on Floyd 2022. aasta sügishooajaks ette valmistanud mitu tossumudelit. Silmapaistvamad neist on inspireeritud populaarsetest tossudest, näiteks Air Jordan 1 High, Air Jordan 1 High «Court Purple», Adidas YEEZY BOOST 350 V2 «Dazzling Blue» ja Aimé Leon Dore x New Balance 650 «Green».

Alates 24. oktoobrist saab Horse Kicksi veebisaidilt tellida jalatseid ligikaudse hinnaga 1200 eurot, kusjuures 10 protsenti müügist annetatakse heategevusorganisatsioonidele. Kollektsiooniga on huvilistel võimalik tutvuda erinevatel heategevusüritustel ja see müüakse 12. novembril enampakkumisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles