4-aastase lapse tapnud koer vigastas varjupaiga töötajat (14)

lemmik.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Septembris 4-aastast tüdrukut surmavalt rünnanud koer, kes viibib praegu Paljassaares asuvas Tallinna loomade varjupaigas, oli agressiivne ka varjupaiga töötaja suhtes.

Varjupaikade MTÜ kommunikatsioonijuht Anni Anete Mõisamaa kinnitas, et varjupaigas leidis tõepoolest aset ootamatu juhtum, mille tagajärjel tekitas kõnealune koer töötajale marrastusi ja vigastusi.

«Kuna asi juhtus eile, siis on tänane päev kulunud info kogumisele, et välja selgitada, mis täpsemalt juhtus ja mis ajendas koera nii käituma,» ütles Mõisamaa Lemmikule. Rohkem detaile ta juhtunu kohta praegu anda ei saa.

Mõisamaa on seni varjupaigas viibiva koera kohta avaldanud, et loom saabus varjupaika koos teise perekoeraga kohe pärast juhtunut. 7. oktoobril antud pikas intervjuus tõi Mõisamaa välja, et koer polnud esimeste varjupaigas veedetud nädalate jooksul agressiivsust ilmutanud ning ta lisas, et loomaga tegelevad käitumisspetsialistid.

Loe ka seda: INTERVJUU 〉 Varjupaik vastab küsimustele 4-aastast last rünnanud koera kohta

Lisaks rääkis Mõisamaa nädala eest Lemmikule antud intervjuus, et last rünnanud koer on 2-aastane ning sotsiaalne, ta otsib inimese tähelepanu ja lähedust.

Juhtumit uurib ka politsei, kuid täiendavat infot ei ole seni avalikkusega jagatud.

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles