PÄEVAKÄPP ⟩ Tõrvast leitud Pintsel ootab oma päris kodu juba üle aasta

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Pintsel
Pintsel Foto: Pesaleidja/Facebook

2019. aasta  novembris sündinud karvapall kolis Pesaleidja hoiukoju 20. mail 2020. Noorsand Pintsel püüti Tõrvast.

Pintsel ehk Pinnu on Pesaleidja hoole all olnud juba mõnda aega ning ilmselt ei ole ta oma varasemas elus eriti inimestega kokku puutunud, mille tõttu inimesed tunduvad talle veel natukene kahtlased tegelased. Arvatavasti on muidu lustilise hiireküti pilgus ka seetõttu veidi nukrust, vahel hirmugi…

Üldiselt on ta aga üks äraütlemata uudishimulik ja krutskeid sabaotsani täis poisiklutt – ääretult lõbus ja energiline! Ning omalt poolt tehakse kõik, et tema olemine hoiukodus oleks mugav ja et ta hakkaks inimesi armastama ning usaldama.

Väikesed sammud ses osas on muidugi Pinnu kaasabil juba ka tehtud – inimese seltskond tundub vahel päris tore ja pisikesed ninapaid tunduvad juba täitsa toredad olevat…

Kui Sa tunned, et Pintsel kuulub sinu perre, siis täida kiisuvõtja küsimustik SIIN ja kiisu hoiukodu võtab sinuga ühendust.

Päevakäpp on Lemmiku portaali rubriik, kus tutvustame varjupaikades või turvakodudes kodu otsivaid kasse ning julgustame kodu pakkuma just seesugustele, tihti tänavalt päästetud loomadele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles