PÄEVAKÄPP ⟩ Endine tänavakass Tsirku peab elama ühe silmaga, kuid külvab su hetkega armastusega üle

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Tsirku
Tsirku Foto: MTÜ Paikass

Tsirku on MTÜ Paikass hoole all olnud juba üle aasta. Vabatahtlikud käisid tal järgi Tsirguliinas, kus ta kohalike elanike jutu kohaselt oli hulkunud juba aastaid.

Varjupaika tulles oli Tsirku ühel silmal nii suur kahjustus, mis tuli eemaldada. Kahjuks olid kahjustunud ka silma ümbruses oleva naha koed ning vaatamata mitmele kordusoperatsioonile ei jäänud õmblused pidama. Nüüd on tal seal lihtsalt auk - mõne jaoks kindlasti õõvastav, kuid kui vabatahtlikud teda vaatavad, siis näevad nad vaid seda, kui armas ja südamlik tegelane ta on.

Igatahes käis Tsirgu kolmapäeval kliinikus ülevaatusel ning ta pügati, pesti ja tehti igas mõttes korda, et ta saaks hoiukodusse kolida, diivanielu nautida ja igakell pai küsida. Paar päeva oligi kõik väga hästi, kuniks hoiukodu enda kassid hakkasid oma iseloomu näitama. Tsirgut ei lubatud enam tuppa, kus on WC ning terroriseeriti igal sammul. Täna pidi ta kassituppa tagasi kolima.

Vaata videot Tsirku uuest välimusest:

Tsirgu on umbes 12aastane, väike isane kass, kes vajab omale päriskodu nüüd ja kohe. Ütlemata kurb on, kui tänaval karmi elu elanud kuid läbi ja lõhki armastust täis kass peab elama kassitoas oma elupäevade lõpuni ning ei saagi teada, mis tähendab see päris kodu ja päris oma inimesed.

Kui soovid Tsirkuga kohtuma tulla või talle kodu pakkuda, siis täida MTÜ Paikass kodulehel ankeet ning sinuga võetakse ühendust. Vaata Tsirku profiili SIIT.

Päevakäpp on Lemmiku portaali rubriik, kus tutvustame varjupaikades või turvakodudes kodu otsivaid kasse ning julgustame kodu pakkuma just seesugustele, tihti tänavalt päästetud loomadele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles