PÄEVAKÄPP ⟩ Väga vastutustundlik kass Maiken otsib inimese lähedust ja oma päris kodu

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Maiken
Maiken Foto: Tartu Kassikaitse

Maiken on julge ja seltsiv mitmevärvilise karvaga kassike. Oma vanuse kohta on ta väikest kasvu ja meenutab seetõttu ikka veel armsat kassipoega.

 Maiken veedab hea meelega aega nii inimese kui ka teiste kassidega ja ei soovi palju üksi olla. Kassitüdrukule meeldib inimese süles olla ning samal ajal paitusi nautida, mida ta saadab alati kõva nurrumisega ning hõõrub pead aktiivselt vastu inimese kätt. Teiste kassidega saab Maiken tõeliselt kiiresti sõbraks. Ta elab hetkel hoiukodus koos arglikuma kiisu Mailiga, kellega on neil loodud hea side ja usaldus.

Maiken on uudishimulik ja julge tegelane, kelle jätab üsna külmaks isegi tolmuimeja. Ka võõrad ei kohuta seda kiisut, ettevaatlikult, kuid suure huviga, on ta alati tulijatel vastas ning uurib kes tuli ja mis toimub. Maiken on üleüldse väga korralik tüdruk. Ta teab hästi oma tavalisi söögiaegu ning vajadusel kutsub ka inimest häälekalt korrale, et neist kinni pidada. Kassike kasutab tublilt liivakasti ja kratsib ainult kratsimispuud, jättes mööbli rahule, nagu üks tõeliselt vastutustundlik kiisu.

Maiken otsib päriskodu, kus ei peaks olema ainuke kass ja saaks mõnuga nurrumise saatel süles magada ning mängida.

Kui tundsid, et Maiken sobiks sinu perekonda, saada ankeet SIIN. Vaata rohkem Maikenist SIIT.

Päevakäpp on Lemmiku portaali rubriik, kus tutvustame varjupaikades või turvakodudes kodu otsivaid kasse ning julgustame kodu pakkuma just seesugustele, tihti tänavalt päästetud loomadele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles