PÄEVAKÄPP ⟩ Kodu otsib vahva Mai, kes pole viie kuu jooksul ühtki kassitoa külastajat külmaks jätnud

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Mai
Mai Foto: Tartu Kassikaitse

Kui Maile Tartu Kassikaitse kassituppa külla tulla, siis ei saaks kohe arugi, et ta veel inimesi pisut umbusaldab, sest just tema on esimesena alati ukse peal külalisi tervitamas.

Konservide või maiuste andmisel on Mai igal juhul esireas ning kõnnib julgelt isegi seisvatest inimestest mööda – mis tal siis sellest, et inimene ta tee peal ees seisab! Huviga tuleb ta nuusutama nii varbaid kui ka sõrmi, kuid lähemale liikudes hoiatab veel susinaga.

Kassikaitsjad aga usuvad, et Mail oleks vaja ainult mõni kuu hoiukodus kohaneda, et ta endale pai teha lubaks. Tõeliselt tulise hingega kassikesest on juba kassitoas elatud aja jooksul saanud oluliselt leebem kiisu, kes mängib hea meelega nii inimeste kui ka kassidega jalgpalli ning paneb teiste neljajalgsete kaisus põõnates nurrumootori üle toa põrisema.

Vahva Mai pole viie kuu jooksul mitte ühtki külastajat külmaks jätnud, kuid koju pole teda veel keegi viinud… Ehk ootab ta just sind?

Paku Maile (hoiu)kodu ja täida ankeet SIIN.

Päevakäpp on Lemmiku portaali rubriik, kus tutvustame varjupaikades või turvakodudes kodu otsivaid kasse ning julgustame kodu pakkuma just seesugustele, tihti tänavalt päästetud loomadele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles