PÄEVAKÄPP ⟩ Aita kass puurist välja: omanike hüljatud Jacqueline vajab hädasti hoiukodu

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Jacqueline
Jacqueline Foto: Kasside Turvakodu

Suvel sai MTÜ Kasside Turvakodu abipalve Ida-Virumaalt, kui teatati perest, kes oli ära kolinud, kuid kelle kass endiselt maja akna taga tuppa saamist ootas. Iga päev istus tilluke kassitirts akna taga ja ei mõistnud, miks enam pere teda tuppa ei lase.

Kohalike abiga toimetatigi kassitirts turvakodu hoole alla toimetatud. Loomakliinikus aga selgus, et ühe õnnetu kassikese saatus saab veel õnnetumaks minna... Tal avastati piimanäärmekasvaja. Jacqueline läbis keeruka operatsiooni ning õnneks sai kasvaja täies ulatuses eemaldatud ja ka siirdeid ei olnud kasvaja jõudnud kuhugi ajada.

Nüüdseks on kassitirts kosunud ja kolinud kassituppa. Aga oh häda... Kassike on nii suur inimlemb, et ei suuda inimese tähelepanu teistega jagada. Nii ongi kassike enamiku ajast puuris, et saada rahu ning olla turvaliselt. Muidugi ei ole nii sõbralik kass sellise elukorraldusega rahul, sest tema tahaks ju ka joosta, hüpata ja mängida.

Jacqueline on pidanud nii palju katsumusi läbi elama. Nüüd ometi võiks olla nendel lõpp ning karvapall võiks saada uue võimaluse – seekord perekonnaga, kes kingiks talle igavese päriskodu!

Kui sooviksid Jacqueline’ile päriskodu pakkuda, siis kirjuta aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles