MILJONID VAATAMISED ⟩ TikToki lõi pahviks koer, kellel on haruldaselt kaunis karvkate

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Peapesu!
Peapesu! Foto: Shutterstock

TikTokis levivad videod eriti kaunikarvalisest kokkerspanjelist, kes näeb oma kauni karvkattega välja nagu käppadega Rapuntsel. 

Kokkerspanjel Hattie sai TikTokis ülipopulaarseks, kui tema omanik postitas supernunnud videod, kus ta harjab oma koera kaunist kasukat. Video juures kirjutas perenaine, et ta võiks istuda päevade kaupa ja muudkui harjata, siluda ja kammida oma koera. Koer hullutab internetti oma siidiste lokkidega ja teda võrreldakse tabavalt pikajuukselise muinasjututegelase Rapuntseliga. 

@hugo.and.hattie #fyp #viral #trending #dogsoftiktok #dog #hattieshair #hattieshairstyles ♬ suono originale - celebritiesworldx

Kulutulena levivat videoklippi on vaadatud üle 19 miljoni korra ja kommentaarium on täis heatahtlikult kadedaid inimesi, kes sooviksid endale sama siledaid juukseid. Kes küsib Hattie karvahooldusrutiini kohta, kes naljatab, et viib koera pildi juuksurile ja palub endale samasugust tulemust. Tuhanded ja tuhanded valavad koera komplimentidega üle. Ja see karv on tõepoolest imeilus. 

TikToki kontol @hugo.and.hattie on palju videoid, mis tutvustavad kokkerspanjelite Hugo ja Hattie karvkatet. Ühel klipil, kus näidatakse Hattie brünette salke, kommenteeris üks kasutaja: «Alguses arvasin, et see on inimene ja ma olin lausa kade, et tal on ilusamad juuksed kui minul.»

@hugo.and.hattie #fyp #viral #trending #dogsoftiktok #dog #hugoshair #hugoshairstyle ♬ original sound - ojccccc

Omanik paljastas, et kahe koera läikiva karva saladus peitub koerašampoonis, mis sisaldab shea-võid, kookospähklit ja E-vitamiini. Koerad saavad kord nädalas korralikku pesu, palsamit, nende kasukad föönitatakse kuivaks ja kohevaks ja igapäevane ilurutiin sisaldab rohket kammimist ning harjamist.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles