PÄEVAKÄPP ⟩ Erilise sabaotsaga kassike Sabatups otsib uut kodu

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Sabatups
Sabatups Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

MTÜ Kasside Turvakodu hoole all otsib endale kodu kaunis ja majesteetliku hoiakuga Sabatups, kes on pärit Põltsamaa tänavatelt.

Kui Sabatups Turvakodu tubades esimesi käike tegi, tõmbusid teised nurrikud aupaklikult kahte lehte, mõned isegi kummardasid. Peagi keerles tema ümber mitmeid lipitsejaid. «Proua CEO (inglise k. tegevjuht - toim.),» nurrusid nood magusalt. «Mis teie firma nimi on?»

Sabatups sattus täielikult segadusse. «Mis CEO? Mis firma? Ma olen kodutu üksikema Põltsamaalt! Minu lapsukesed said juba kodudesse, ainult mina olengi veel jäänud…» Turvakodu asukad vaatasid suurte silmadega. «Ei või olla! Teie, ja kodutu kass! Sellise välimusega! Sellise käskiva pilguga! Siin on mingi viga! Proua, te olete sündinud valitsema!»

Kui aus olla, ka vabatahtlikud olid hämmastunud. Kuidas on võimalik, et selline kaunis, majesteetliku olekuga kiisuproua pidi tänaval ellujäämise eest võitlema? Ilmselgelt oli tegemist Universumi arvutis tekkinud eksimusega…

Sabatups oli alguses arglik, kuid nüüd on ka ise hakanud aru saama, et väärib paremaid asju elus. Ta on astunud Paikooli, kus harjutab hoolega, kuidas inimesi ümber oma sabaotsa siduda.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, võta MTÜ Kasside Turvakoduga ühendust e-mailil info@kassideturvakodu.ee.

Päevakäpp on Lemmiku portaali rubriik, kus tutvustame varjupaikades või turvakodudes kodu otsivaid kasse ning julgustame kodu pakkuma just seesugustele, tihti tänavalt päästetud loomadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles