Valusate suuhaavanditega võitlevad kassipojad vajavad abi kliinikuarvete tasumisel

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Kõigil kolmel kassipoisil on suus valusad haavandid.
Kõigil kolmel kassipoisil on suus valusad haavandid. Foto: Pesaleidja

Umbkaudu augusti alguses ilmavalgust näinud kassilapsed Bibi, Bingo ja Bruno on ühed väikesed vaprad võitlejad. Et tegu on pisikeste kassilastega, kes on ilma emata, siis on nad algusest peale olnud kõrgendatud tähelepanu all, mis sisaldab endas ka igapäevast kaalumist, kirjutab Pesaleidja.

Nii märkasidki Pesaleidja vabatahtlikud poolteist nädalat tagasi, et olenemata sundtoitmisest võtavad nad siiski kaalus alla ning Bibi oli kõige õnnetum - värises üle kere nurgas, oli loid ja ei tahtnud ka kontakti.

Bibi viidi kohe kliinikusse, kus ta viibis mitu ööpäeva statsionaaris. Tema organismist suuri probleeme õnneks ei leitud.  Olid vaid väike aneemia, mis käib sellise isutuse ja kaalulangusega käsikäes, ning palavik. Nii kui kiisupoiss iseseisvalt sööma hakkas, sai ta tagasi nn kodusele ravile ja jätkasime antibiootikumiraviga.

Veidi hiljem avastasid vabatahtlikud järjekordse lisatoitmise ajal, et vähe sellest, et Bibil oli tekkinud üleöö nohu, on kõigil kolmel vennal suus ka haavandid. Võib aimata, mis on tõenäolised diagnoosid, kuid enne diagnoosi teada saamist tuleb siiski teha vajalikud proovid ning paneelid nii nohu kui ka haavandite tõttu.

Pisikesed vennad on küll pealtnäha vaprad ja tublid, pisut tunnevad huvi ka toidu vastu, ent olukord ei ole neile kindlasti mugav ega valutu.

Kassipoiste toetuseks on Pesaleidja juba kogutud 427 eurot, puudu on veel 673 eurot

Bibi mitme ööpäevane statsionaaris viibimine on Pesaleidjale toomas õige pea umbes 900-eurose arve. Ja nagu sellest veel vähe oleks, siis käisid kassid veel andmas proove ning analüüse, et teada saada, mis nakkushaiguseid need pisikesed kiisulapsed kannavad ja kuidas neid kõige kiiremini aidata saaks.

Kui sul on võimalus ja soov Bibit ja teisi ning Pesaleidjat nende teekonnal toetada, vaata täpsemalt Pesaleidja Facebooki leheküljelt SIIT või kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles