PÄEVAKÄPP ⟩ Kohev hiirekütt Vanda võlub uhke kasukaga iga kassisõbra südame

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Vanda
Vanda Foto: Tartu Kassikaitse

MTÜ Tartu Kassikaitse kassitoas käib juba aprillist saati ringi üks must karvapall, kes on nii kohev, et vahel lausa tundub, nagu Vandas oleks rohkem kasukat kui kassi!

Ta on tõeliselt vahva kassineiu ja hästi-hästi uudishimulik. Kui vabatahtlik kassituppa tuleb, siis võib kindel olla, et Vanda tuleb alati lähemale uudistama, et kas nüüd võib-olla antakse midagi head paremat või hoopis tullakse sulepulgaga mängima.

vandat vaadates tahaks kohe ta sülle haarata, ta lihtsalt tundub nii mõnus ja pehme kallistada! Kahjuks aga ei ole see veel võimalik – kuigi Vanda läheb iga päevaga kassitoas julgemaks, siis paitada ta ennast veel ei ole lasknud. Sellepärast ongi Vandal vaja (hoiu)kodu, kes talle näitaks, kui hea kodukassi elu olla saab, ning kes kannatlikult kiisukese südame sulataks. Kassitoas jõuavad vabatahtlikud iga vahetuse ajal ainult natuke kasside sotsialiseerimisega tegeleda, kuid oma kodus võiks Vandast kaisukass saada vaid loetud päevadega!

Vanda saab imehästi läbi mitme teise kassitoa elanikuga, nii et ta sobiks hästi sellisesse (hoiu)koju, kus juba mõni sõbralik nurrik ees ootaks ja talle inimeste headust tutvustaks. Hea meelega võiks aga Vanda endaga kassitoastki mõne sõbra kaasa võtta…

Tutvu Vandaga lähemalt ja paku talle (hoiu)kodu siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles