MIS JUHTUS? ⟩ Poest kommi varastanud karu ajas eestlased segadusse

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Karu käis poes
Karu käis poes Foto: SWNS / YouTube / kuvatõmmis

Californias on karud läinud ebatavaliselt julgeks. Üks isend murdis sel suvel lausa poodi sisse, et varastada sealt – oh üllatust! – kommi. Suvine videosalvestis küttis aga nädalavahetusel kirgi hoopis Eesti Twitteri kasutajate seas.

Video kommi varastavast karust on filmitud tänavu juunis Olympic Valleys 7-Eleveni poes, kuid jõudis avalikkuse ette mõne nädala eest, kui poemüüja Christopher Kinson sellest ajakirjandusele rääkis.

Mehe tehtud videost on näha, kuidas karu kassa juurest snäkke kahmab ning poe uksest korduvalt sisse-välja käib. «Ta oli palju suurem, kui videost paistab,» sõnas poemüüja.

Väljaandele The New York Post selgitas mees, et hoidis karust ohutut distantsi ning oleks vajadusel saanud tagaukse kaudu põgeneda. Mis teda aga naerma ajas, oli see, et karu varastas vaid paar kommikotti korraga ning seda üsna ettevaatlikult, justkui oleks soovinud oma häid kombeid demonstreerida.

Vaata videolõike siit:

Videod karu poeskäigust hakkasid kiiresti sotsiaalmeedias levima. Üht klippi jagas ka tuntud Eesti stand-up koomik Mikael Meema. «Karu teine nädal Tartus. Üritab sulanduda ühiskonda,» kirjutas ta 25. septembril Twitteris jagatud video juurde.

Ilmselt viitas Meema karule, keda viimastel päevadel Tartus nähtud ning kelle eest politseigi linnaelanikke hoiatas (loe pikemalt Tartu Postimehest).

Meema tviiti jagas ka president Toomas Hendrik Ilves, lisades juurde: «See juhtus Tartus, ülikoolis.» Hiljem täpsustas Ilves: ülikoolilinnas.

Tähelepanelikud Twitteri kasutajad juhtisid aga president Ilvese tähelepanu kiirelt sellele, et videos on näha 7-Eleveni silti ja dollarites hindasid.

Meema aga jätkas seepeale järgmise humoorika postitusega: «Kui see pole Tartu karu, siis kuidas seletate seda»:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles