VIDEO ⟩ Kadunud kass ilmus ise koju, lastes ukse taga nõudlikult kella (2)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Kass leidis kõigi rõõmuks taas kodutee
Kass leidis kõigi rõõmuks taas kodutee Foto: Video kuvatõmmis

Ameerikas Mastic Beachi külas kodust ära jooksnud kass naasis nädal hiljem ja helistas uksekella, et tuppa pääseda. 

8-aastase Lilly-nimelise kassi omanik Stephanie Whitley ütles, et tema pere oli hiljuti uude koju kolinud, ning lemmikloom ei tundnud uut territooriumit nii hästi. Ta märkis, et alguses hoidis ta Lillyt kodus, et ta saaks kiiresti oma uue elukohaga harjuda.

Vaatamata Whitley ettevaatlikkusele leidis kass tee välja ja kadus. «Lilly tuleb alati koju. Ta on väga intelligentne kass. Ta vastab oma nimele ja tuleb, kui teda kutsutakse. Ma ei kahelnud kunagi, et ta koju naaseb. Aga seekord oli kõik teisiti,» meenutab perenaine.

Perekond otsis Lillyt peaaegu nädal aega. Whitley lapsed hakkasid lootust kaotama, et nad oma kassi veel üldse näevad. Lastele oli kassi kaotsiminek eriti ränk seetõttu, et eelmisel aastal olid nad juba kahe lemmiklooma surma pidanud üle elama. 

Ühel õhtul helises aga maja uksekell ja videovalve kaamerapildil nägi omanik oma lemmiklooma. «Viimane asi, mida me siin maailmas näha lootsime, oli kassi nägu kaameras,» ütleb Wheatley.

Naine ütles, et on Lilly tagasituleku üle uskumatult õnnelik. Ta on veendunud, et kass helistas nii konkreetselt uksekella, sest ta teadis, kuidas seda kasutada.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles