Paris Hilton kaotas oma koera, palgatud on lemmikloomade detektiiv ja selgeltnägija

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Paris Hilton oma karvaste sõpradega
Paris Hilton oma karvaste sõpradega Foto: Mavrixphoto.com/Scanpix

41-aastane Paris Hilton on täiesti meeleheitel, tema lemmik chihuahua Diamond Baby on fotosessiooni ajal kodust kaduma läinud. 

Naine tegi Instagramis postituse, kus palub kõigi abi oma sõbrakese leidmiseks ning pakub looma kojutoojale kopsakat leiutasu. Naisel on tema sõnul parasjagu kolimine pooleli ja usub, et Baby Diamond põgenes kolijate lahti jäetud ukse kaudu. 

«Seda on nii uskumatult raske postitada, mul ei jätku sõnu. Diamond Baby on alates eelmisest kolmapäevast kadunud,» alustas ta oma Instagrami pikka postitust. Baby Diamond on Parise pereliige alates 2016. aastast. 

«Mu pere ja sõbrad on aidanud mul otsida maa alt ja maa pealt kogu mu naabruskonnas ning käinud ukselt uksele, kuid me pole teda ikka veel leidnud,» jätkas ta.

«Oleme palganud lemmikloomadetektiivi, koeralausuja, lemmikloomade selgeltnägija ja uurime praegu koerte droonidega otsimist. Teen kõik endast oleneva, et ta tagasi saada.»

Hilton ütles, et on endast väljas, kuna Diamond Baby on tema parim sõber ja justkui tütre eest. Naine lubab koera asukoha teatajale suurt leiutasu ning vajadusel täielikku anonüümsust. «Palun aidake mu sõber leida. Kui teate midagi, andke teada, ma ei küsi midagi ega uuri lähemalt. Lihtsalt... aidake mind.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles