Käsi hambus ringi jooksvat koera kahtlustati asjatult postiljoni mahamurdmises

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Pildil olev koer ei ole loos oleva sündmusega õnneks seotud
Pildil olev koer ei ole loos oleva sündmusega õnneks seotud Foto: Shutterstock

Hiiglaslik inglise mastif Tatanka pani naabrid hirmust tarduma, kui nad nägid koera aias jooksmas, verine käsi hambus. Neil tekkis kohe hirm postiljoni elu pärast. 

Naabritel võttis veidi aega mõistmaks, et suur, kuid ülisõbralik koer ei ole postiljoni maha murdnud, vaid käsi tema hambus on hoopis Halloweeni rekvisiit. 

Omanik Debra Ann Ridge kuulis oma viieaastast inglise mastifi Tatankat aias ringi kihutamas ja nägi samuti, et elevil koer jookseb hoovis suuri ringi, mahalõigatud kätt imiteeriv lelu hambus. Naabritel võttis aega, et nad hirmutava vaatepildi tegelikku sisu mõistaksid. 

Naljakatel piltidel näeb lustivat Tatankat kummijäsemega aias ringi hüppamas, vaatepilt meenutab pigem kaadreid õudusfilmist kui idüllilist äärelinna vaikelu. Kuna koer on kasvult väga suur, tegi see nägijad eriti ettevaatlikuks. Taibates, et tegu on ohutu mänguga, tegid naabrid perenaisele juba reipamaid märkuseid: «Kus ülejäänud kehaosad on?», küsisid nad rahunedes. Nalja visati ka heameelest, et postiljon polegi kadunud, vaid toimetab järgmisel päeval ajalehed ikka kohale. 

Pererahva sõnul on mänguhimuline loom kõike muud kui verejanuline murdja. Koera lemmiktegevus on pereliikmete kaisus diivanil lösutamine ja teleri vaatamine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles