FOTOKONKURSI VÕITJAD ⟩ Lemmikloomad näitasid, kuidas Eesti suve täiel rinnal nautida

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Fotokonkursi võitja: Finley suvised reisid, perenaine Triin Arge. «Tema jaoks on see esimene suvi ning siiani on ta nautinud seda igasuguste lillede ja taimede nuusutamisega meie jalutuskäikudel. Kuna koera omanikele meeldib ilusate ilmadega väga Eestit avastada, tuleb ta hea meelega ka reisidele kaasa. Kui väikesed käpakesed kõndimisest ära väsivad, on Finley alati rõõmsalt valmis omanike sülest vaadet nautima,» kirjutas perenaine oma lemmiku kohta.
Fotokonkursi võitja: Finley suvised reisid, perenaine Triin Arge. «Tema jaoks on see esimene suvi ning siiani on ta nautinud seda igasuguste lillede ja taimede nuusutamisega meie jalutuskäikudel. Kuna koera omanikele meeldib ilusate ilmadega väga Eestit avastada, tuleb ta hea meelega ka reisidele kaasa. Kui väikesed käpakesed kõndimisest ära väsivad, on Finley alati rõõmsalt valmis omanike sülest vaadet nautima,» kirjutas perenaine oma lemmiku kohta. Foto: Triin Arge

Sel suvel kuulutas portaal Lemmik välja fotokonkursi «Minu lemmiku suvepuhkus», kus palusime lugejatel saata fotosid ja ideid sellest, kuidas koos oma neljajalgse sõbraga Eesti suvest viimast võtta.

Konkurss osutus lugejate seas väga populaarseks ning kokku saadeti üle 200 vahva foto, kus sai näha nii koeri kui kasse, aga ka muid loomi – näiteks mitut merisiga, kes muru peale suvepäikest nautima toodud, ning liivarannas püherdavat hobustki.

Kui varem on Lemmiku fotokonkurssidele kõige enam saadetud kassifotosid, siis sel korral poseerisid piltidel enamjaolt koerad, kelle suvisteks lemmiktegevusteks näisid olevat veemõnude nautimine, põnevates kohtades ringi rändamine ning päikeselaikudes pikutamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles