PÄEVAKÄPP ⟩ Kass nagu koer: sitsimine ei valmista Norbertile mingeid raskusi

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Norbert / kuvatõmmis videost
Norbert / kuvatõmmis videost Foto: Varjupaikade MTÜ/facebook

Kass Norbertil on vahva oskus: nimelt oskab ta sitsida peaaegu sama hästi nagu mõni koer. Vaata videost ise järgi!

Varjupaika saabudes nägi Norbert välja üsnagi peetud ja katkutud. Täna on ta aga koheva kasukaga kass, kelle uhke põskhabe ei jää kuigivõrd alla Austria keiser Franc Josephi omale.

Ka Norberti käitumisest võib leida natuke keiserlikku suursugusust, kui ta pole parasjagu näljane, üksildane või mängutujus. Sel puhul peab Norbert end üleval nagu tsirkuse puudel. Ta toetab end kenasti tagakäppadele ja asub kokku surutud esikäppadega innukalt üles-alla vehkima. Vahel paistab, et natuke veel ning Norbert laseb kuuldavale ka paar haugatust! Igatahes on ta sel moel oma suutäie või tähelepanu alati ka välja norinud, sest keegi ei suuda nii koomilisele vaatpildile kaua vastu panna.

«Etenduskunstist» vabal ajal veedab Norbert oma päeva nagu korralik kass kunagi ehk siis tukkudes. Võimalusel aga kellegi süles tukkudes, sest iseloomult on ta üks otsatult inimsõbralik kass.

Kui tundsid Norbertis ära enda uue pereliikme, siis täida esmalt sooviavaldus, mille leiad tema profiililt SIIN. Seejärel võetakse sinuga ühendust.

Vaata ka videot Norberti suurepärastest oskustest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles